Services

Onze service-afdeling staat altijd voor u klaar

Wij beschikken over een professionele VCA-gecertificeerde service organisatie voor het uitvoeren van inspecties, onderhoud en reparaties op locatie, niet alleen voor onze eigen apparatuur maar ook voor apparatuur van andere fabrikanten. De service-engineers zijn 24 uur per dag stand-by voor het oplossen van storingen en calamiteiten.

Revisies van scheepsverladingsapparatuur, truck- en treinlaadarmen, klaptrappen en valbeveiliging worden uitgevoerd in de werkplaats in Bergambacht.

Service op locatie

Onderhoud

Periodieke inspectie en (preventief) onderhoud vormen de basis voor bedrijfszekere en veilige verladingsapparatuur. Wij voeren op contractbasis jaarlijkse inspecties uit on-site, om de conditie van de apparatuur te controleren en waar nodig onderhoud uit te voeren. De onderzoeksresultaten en eventuele onderhoudswerkzaamheden worden vastgelegd in een inspectierapport. Desgewenst nemen wij ook het volledige onderhoudsmanagement uit handen.

Wij voeren inspectie en onderhoud uit aan zowel de eigen verladingsapparatuur, als aan apparatuur van andere fabrikanten. Hieronder vallen klaptrappen en valbeveiliging, truck-, treinlaadarmen en scheepsverladingsapparatuur.

Zo goed als nieuw

Revisie

Revisie kan in bepaalde gevallen een aantrekkelijk alternatief zijn voor de aanschaf van nieuwe verladingsapparatuur, uit kostenoverwegingen of met het oog op de beschikbaarheid van de apparatuur. In onze werkplaats in Bergambacht wordt de apparatuur volledig gedemonteerd, geïnspecteerd en getest. Versleten of defecte onderdelen worden vervangen. Wij verzorgen ook het (de)monteren van de apparatuur en het transport.

Wij voeren deze revisies uit voor zowel de eigen verladingsapparatuur, als aan apparatuur van andere fabrikanten. Hieronder vallen klaptrappen en valbeveiliging, truck-, treinlaadarmen en scheepsverladingsapparatuur.

Buiten onze werkplaats

Reparatie

Wij beschikken over een 24-uursdienst voor het uitvoeren van reparaties tijdens calamiteiten. De reparaties worden zowel op locatie als in de werkplaats in Bergambacht uitgevoerd. In dat laatste geval verzorgen wij ook het (de)monteren van de apparatuur en het transport.Wij voeren reparaties uit aan zowel de eigen verladingsapparatuur, als aan apparatuur van andere fabrikanten. Hieronder vallen klaptrappen en valbeveiliging, truck-, treinlaadarmen en scheepsverladingsapparatuur.

Wij helpen wat er ook gebeurt

Neem contact op met onze service-afdeling

+31 (0) 182 35 44 40

service@wlt.nl

Onze waarden

Waarom WLT?

Made in Holland

Verwacht een echte Hollandse aanpak bij WLT: recht door zee, handen uit de mouwen en een pioniersmentaliteit. Geen uitdaging is ons te gek. We gaan uit van onze eigen kracht en zorgen daarmee voor kwaliteit en een full service behandeling.

Uw wensen staan centraal bij WLT. Geen fabrieksproductie bij ons, maar een op maat gemaakt product dat voldoet aan uw wensen.

Ook na de montage staan wij altijd voor u klaar. Elk (half)jaar komen wij bij u langs voor een controle op de apparatuur. Maar ook reparaties en revisies nemen we probleemloos op ons. Wij gaan niet weg totdat alles in orde is.

Ook na de montage staan wij altijd voor u klaar. Elk (half)jaar komen wij bij u langs voor een controle op de apparatuur. Maar ook reparaties en revisies nemen we probleemloos op ons. Wij gaan niet weg totdat alles in orde is.

Wij hebben oog voor goede arbeidsomstandigheden. Uw personeel moet op een ergonomische en arbovriendelijke wijze met onze apparatuur kunnen werken. Het ontwerp van onze engineers houdt hier altijd rekening mee.