Onze producten

Klaptrappen en valbeveiligingsapparatuur

Laadbordes

Het standaard laadbordes van WLT verschaft eenvoudig en veilig toegang tot de bovenkant van tankwagens en treinwagons. Het bordes wordt gemonteerd op één fundatiekolom en geleverd met toegangstrap. Aan beide zijden van het bordes kunnen een klaptrap en twee laadarmen gemonteerd worden. Als optie is een overkapping leverbaar.

Klaptrap

Klaptrappen dienen om comfortabel en veilig de bovenkant van tankwagens en treinwagons te bereiken. Voor het creëren van een veilig werkgebied kan de klaptrap worden voorzien van een veiligheidskooi. Klaptrappen met een grotere tredebreedte vergroten niet alleen de toegang tot het werkgebied, maar zijn ook uitermate geschikt voor het meenemen en positioneren van laadarmen of andere apparatuur over de klaptrap.

Valbeveiligingsapparatuur

Om veilig te kunnen werken op een tankwagen of treinwagon bieden we bij WLT een breed pakket onderhoudsarme valbeveiligingsapparatuur. Deze apparatuur wordt in bijna alle gevallen volledig specifiek voor u ontworpen. Er is een grote variatie aan types valbeveiliging, de keuze hierin hangt af van de situatie en het beschikbare budget.

Mobiel toegangsbordes

Wanneer u op een veilige en flexibele manier een tankwagen wilt betreden, is ons mobiele toegangsbordes M1 de oplossing. Via de toegangstrap met handreling en antislip treden loopt u eenvoudig naar boven en beneden. De geïntegreerde veiligheidskooi biedt een veilig en comfortabel werkgebied. Zo is eenvoudige inspectie of sampling op meerdere locaties mogelijk, zonder dat daar een vast bordes voor noodzakelijk is.

De wendbare constructie is vrijstaand en komt zo nooit in conflict met de wielen van de tankwagen. De werkhoogte is verstelbaar. Het slimme ontwerp maakt de M1 stabiel en is daardoor eenvoudig te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.