Onze producten

Tankerverlading

Toplaadarm

Toplaadarmen worden gebruikt voor het laden en lossen van tankwagens en treinwagons aan de bovenzijde. De laadarm wordt gemonteerd op een laadplatform en verbindt het voertuig door middel van een vaste flensverbinding of via het mangat met de verladingsinstallatie.

Bodemlaadarm

Bodemlaadarmen worden gebruikt voor het laden en lossen van tankwagens en treinwagons aan de onderzijde. De laadarm wordt gemonteerd op maaiveldniveau en verbindt het voertuig door middel van een vaste flensverbinding of een snelkoppeling met de verladingsinstallatie.

Vatenvularm

Vatenvularmen worden gebruikt voor het vullen en leegpompen van kleine opslagmiddelen zoals vaten en IBC containers. De vatenvularm verbindt de tank door middel van een vaste flensverbinding of via de opening met de verladingsinstallatie.

Telescooplader

Telescoopladers worden gebruikt voor het laden van tankwagens en treinwagons aan de bovenzijde. De telescooplader wordt gemonteerd aan de dakconstructie van het laadbordes en verbindt de tankwagen/treinwagon via het mangat met de verladingsinstallatie. De telescooplader wordt toegepast op plaatsen waar onvoldoende ruimte is voor een conventionele toplaadarm.

Slanghaspel

Onze slanghaspels zijn zowel geschikt voor het verladen van vloeistoffen als voor het retourneren van de dampen die tijdens de verlading vrijkomen. De slanghaspel bestaat uit een stalen frame en een haspel voorzien van een veerretour aandrijving voor het gecontroleerd afwikkelen, respectievelijk oprollen van de slang.

Koppelarm

Koppelarmen zijn flexibele pijpsystemen waarmee, door de toepassing van swivel joints, gecontroleerde bewegingen in het horizontale en/of verticale vlak kunnen worden uitgevoerd. De koppelarmen worden voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder het verbinden van meerdere toevoerleidingen met één centrale afvoerleiding en het verbinden van ten opzichte van elkaar bewegende aansluitpunten, bijvoorbeeld door thermische expansie.