Over ons

Leverancier van verladings- en valbeveiligingsapparatuur

WLT liquid & gas loading technology B.V. maakt toonaangevende apparatuur voor het verladen van vloeistoffen en gassen in en uit schepen, tankwagens, treinwagons en andere (kleinere) opslagmiddelen. Om ook de veiligheid van de operator en chauffeur te waarborgen tijdens het verladen op tankwagens en treinwagons hebben wij bovendien een compleet eigen pakket aan valbeveiligingssystemen ontwikkeld.

Wie we zijn

Nuchtere professionals

Standaardproducten bestaan niet voor ons. Wij luisteren naar uw wensen en creëren op maat gemaakte oplossingen. Dat elk proces anders is, zien wij als een uitdaging en het geeft ons de mogelijkheid om nog beter te worden in wat we doen. Onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en flexibiliteit maakt dat we net dat stapje extra voor u zetten. En dat werkt voor ons en onze klanten, al sinds ‘86.

Bekijk onze applicaties

Wat we doen

Het complete pakket onder één dak

Wij ontwerpen

Voordat wij aan de tekentafel gaan zitten, gaan we eerst met u in gesprek. Elk ontwerp is uniek want elke situatie is anders. Met de creativiteit van onze engineers leveren wij een innoverend en oplossingsgericht design. Door het gebruik van een 3D-tekenpakket houden onze engineers rekening met de bestaande omgeving waarin de apparatuur geplaatst wordt.

Wij produceren

Van ontwerp naar product: wij hebben alles in huis om dat te realiseren. In ons atelier werken onze professionele lassers, fitters en monteurs hard om kwalitatief hoogwaardig maatwerk te produceren.

Wij monteren

Wij denken met u mee en vinden dat onze montagewerkzaamheden niet in de weg mogen staan van uw reguliere werkzaamheden. Daarom bouwen we al onze laadarmen en valbeveiligingsapparatuur eerst op bij ons in de fabriek, of hoe wij het zelf noemen: het atelier. Samen met u testen we vervolgens het product. Pas daarna monteren we de apparatuur op uw terrein.

Wij onderhouden

Service stopt voor ons niet na de montage. Wij controleren (half)jaarlijks onze apparatuur en plegen onderhoud. Bovendien denken wij tijdens de inspectie ook mee over het verhogen van de efficiency op de werkvloer en voeren we reparaties en complete revisies uit op bestaande apparatuur, ook als dat van andere fabrikanten is.

Wij maken het waar

Wij leveren het complete plaatje van engineering tot aan after sales service. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en een persoonlijke aanpak staan daarbij centraal. Wij voegen de daad bij het woord. Dat is te merken aan de tevredenheid en loyaliteit van onze klanten.

De mensen van WLT

Een professioneel team met grote ambities. Bij WLT zijn we altijd op zoek naar mensen met een no-nonsense mentaliteit. Klantgerichtheid, buiten de lijntjes denken en snel kunnen schakelen zitten in ons DNA. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures en reageer direct.

Bekijk onze vacatures

Waarom WLT?

Onze waarden

Made in Holland

Verwacht een echte Hollandse aanpak bij WLT: recht door zee, handen uit de mouwen en een pioniersmentaliteit. Geen uitdaging is ons te gek. We gaan uit van onze eigen kracht en zorgen daarmee voor kwaliteit en een full service behandeling.

Uw wensen staan centraal bij WLT. Geen fabrieksproductie bij ons, maar een op maat gemaakt product dat voldoet aan uw wensen.

Ook na de montage staan wij altijd voor u klaar. Elk (half)jaar komen wij bij u langs voor een controle op de apparatuur. Maar ook reparaties en revisies nemen we probleemloos op ons. Wij gaan niet weg totdat alles in orde is.

Ook na de montage staan wij altijd voor u klaar. Elk (half)jaar komen wij bij u langs voor een controle op de apparatuur. Maar ook reparaties en revisies nemen we probleemloos op ons. Wij gaan niet weg totdat alles in orde is.

Wij hebben oog voor goede arbeidsomstandigheden. Uw personeel moet op een ergonomische en arbovriendelijke wijze met onze apparatuur kunnen werken. Het ontwerp van onze engineers houdt hier altijd rekening mee.

WLT wereldwijd

Waar je ons kan vinden